Vi søger dygtige medarbejdere

Vi søger dygtige medarbejdere2019-09-20T10:31:36+01:00

Vi søger medarbejder til vores drejeafdeling

PH Spaanteknik er inde i en positiv udvikling, og derfor søger vi en fagligt stærk industritekniker/maskinarbejder til at indgå i vores drejeafdeling på daghold.

Du skal arbejde i vores afdeling for drejebænke, hvor vi producerer alt fra prototyper og op til serier på flere hundrede emner. Du vil få stor medbestemmelse på din egen hverdag og ikke to dage er ens. Der vil skulle programmeres nye emner samt afvikles eksisterende programmer på flere forskellige typer drejecentre, så det er vigtigt at du er fortrolig med skæredata og programmering af CNC maskiner.

Vi forestiller os, at du har arbejdet nogle år med drejning, gerne på Mazak-maskiner. Men for den rette er dette ikke et krav. Jobbet forudsætter en vis forståelse for programmering, valg af værktøj samt skæredata for at kunne gå fra tegning til færdigt emne.

Firmaet tilbyder sundhedsforsikring og ordnede forhold, og til rette medarbejder, en absolut konkurrencedygtig løn. Vi har en uformel omgangstone, godt kammeratskab og kort vej fra tanke til handling, når det gælder.

PH Spaanteknik er en højteknologisk underleverandør med kunder fra mange forskellige industrisegmenter, så derfor har vi vores fokus på de nyeste løsninger indenfor maskiner, værktøjer og automation. Du vil indgå i en virksomhed med en uformel omgangstone, kort vej fra gulvet og til ledelsen og samtidig højt til loftet hvis du ønsker at udvikle dig på det faglige område. Pt. råder vi over 25 forskellige CNC maskiner, alle fra Mazak.

Hvis du mener, det lyder interessant og kan se dig selv i rollen, så send en ansøgning vedlagt CV til produktionschef Alice Andreasen på aa@phspaanteknik.dk.

Call Now ButtonKontakt os