Vi søger dygtige medarbejdere

Vi søger dygtige medarbejdere2020-01-07T10:01:22+01:00

Afløsere søges til vores produktion

 

Er du ufaglært,  mangler du et job i dit sabbatår eller søger du et studiejob?

Vi søger medarbejdere til dag-, aften- og nattevagter, og der er ingen krav om forudgående erfaring. Vi sørger for den nødvendige oplæring.

Vi har et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer og afvekslende arbejdsopgaver.

Der er gode muligheder for at tilpasse vagterne til dine øvrige aktiviteter.

Kontakt Alice på mobil 31764891

Industritekniker – lærling søges

Industritekniker – lærling søges

Vi søger en industriteknikerlærling, som er klar til en spændende og udviklende hverdag i et godt og uformelt arbejdsmiljø, med dygtige og engagerede kolleger. Du vil ikke være alene som lærling, da vi i forvejen har to industriteknikerlærlinge.

Du vil blive udfordret og støttet af dygtige kolleger, der vil hjælpe dig gennem din læretid, sådan, at når du er udlært, vil være en dygtig og eftertragtet industritekniker.

Arbejdsopgaverne vil være varierende, og du vil komme rundt i både dreje- og fræseafdelingen, hvor du hurtigt vil blive et aktivt, og værdsat, medlem af produktionsteamet. Du får mulighed for at stifte bekendtskab med ny teknologi, da vi hos PH Spaanteknik gerne går foran.

PH Spaanteknik blev stiftet i 2001, og vi har siden haft fart på. I dag har vores 30 engagerede og kompetente medarbejdere, samt moderne maskinpark, til huse i vores 3.000 m2 store produktionsbygning i Aalestrup. Vi har 22 stk. Mazak CNC-styrede drejebænke og fræsere, målemaskine og flere robotter til rådighed.

Vi beskæftiger os udelukkende med CNC drejning og fræsning, af en lang række materialer. Vi er underleverandører, og fremstiller efter kundens tegninger.

Er din interesse vakt, så ring til Alice på 31764891, eller kom forbi med en ansøgning, eller send den på: aa@phspaanteknik.dk

 

Call Now ButtonKontakt os